Arc- és tenyérelemzés

A sorselemzés szolgáltatásom tartalmazza az arc- és tenyérelemzést is.

arctenyer

Arcvonásainkból következtetni lehet különböző jellemvonásainkra, tulajdonságainkra. A jelekből olvasva megtudhatjuk, mit mutatunk a külvilág felé, milyenek vagyunk, milyennek szeretnénk látszani.
A tenyérben lévő jelek mindezeket megerősíthetik, vagy egyes információkat gyengíthetnek. Az arc- és tenyér jelei összehasonlításával tudatos szintre hozhatjuk belső küzdelmeinket, álarcot hordunk-e, ha igen, mely életterületeken, és milyen szituációkban. Felismerhetjük, mely tulajdonságainkkal harcolunk, illetve melyeket akarjuk legyőzni.
A kéz vonalai, akár arcvonásaink is, folyamatosan változnak életünk során, ahogy jellemünk csiszolódik, ahogy sorsunkat ténylegesen alakítjuk. Alternatív életlehetőségek, szándékok is megjelenhetnek tenyerünkben. Sorsunk a mi kezünkben van, a szabad akarat szabad döntésekhez vezet, akár tudatosan meghozott döntésekről van szó, akár ösztönös cselekvésekről.

A szolgáltatás igénybevételén túl ajánlom Önnek is arc- és tenyérelemző tanfolyamomat, melynek keretében nagyobb önismeretre tehet szert, segít abban, hogy másokkal is “tisztában” legyen. A tanfolyamon megnézzük a tenyérben és az arcon ugyanahhoz a tulajdonsághoz tartozó területeket is, így pontosabb képet kaphatunk jellemünket illetően, hogy állunk pl. önbizalommal, híján vagyunk-e, avagy túlteng bennünk. Ki mennyire célorientált, depresszív típus, stb. Egy tükör, és sok-sok fénykép szükségeltetik!