Sorselemzés

Online sorselemzés esetén:

Természetesen online is igénybe vehető a sorselemzés. Ebben az esetben a sorrend a következő:
email-kapcsolat, messengeren egymás megtalálása, email-ben pontos cím, név, telefonszám elküldése. Ezután adom meg a számlaszámot, ahova utalni kell. Az adatok megadása a számlához szükséges.
Az időközben megbeszélt időpontban messengeren videochat keretében kerül sor a sorselemzésre.

Sorselemzés személyes jelenléttel:

Mire számítson akkor, ha vendégségbe jön hozzám, vagyis személyes jelenlétével megtisztel:

Először is, szívélyes fogadtatásra. Leülünk az asztalhoz egymással szemben. Ön jelzi, tegeződjünk, magázódjunk. Megnézem a tenyerét, arcát – kérése szerint. Ez alapján megbeszéljük tulajdonságait, esetleges belső harcait. Ha hoz fényképeket, akkor azokat megnézem különleges képességemmel, látásommal. Ez az emberi kapcsolatokra derít fényt.
Majd kirakjuk a cigánykártyát, ami a tényleges történéseket mutatja meg először általánosságban, majd egyre mélyebbre haladunk a történetekben.
Természetesen közben beszélgethetünk is, ahogy Önnek tetszik. Ha sok kérdése van, sok választ kap. Ha nem akar előttem egyáltalán megnyílni, a számomra az sem probléma. Sajnos ebben az esetben megfigyeléseim alapján sokkal “általánosabban” jelenik meg a vendég története. Egyfajta nyitottság mindenképpen szükséges ahhoz, hogy megelégedetten álljon fel az asztaltól, hiszen mélységében kell látnunk az életét. Ehhez néhány közben felmerült kérdés megválaszolására, vagy visszaigazolásra szükség van.
A kapcsolati rendszerét a Symbolon kártyával és a látásommal elemezzük.
A munka, egészség kirakása ismételten a cigánykártyával történik. A befejezés: jövőkép kirakása.
Tudnia kell mindenkinek, aki hozzám jön, számíthat diszkréciómra.