Angyal-kommunikáció, angyalhangok

Szolgáltatásaim közé tartozik az ún. angyalkommunikáció, beavatások által kaptam meg rá az engedélyt. Ezt a szolgáltatást akkor ajánlom, amikor többnyire több jósnőt is megjárva ugyanazt a helyzetet kivánná a vendég elemeztetni, de magában a történésben semmilyen elmozdulás nem történt. Ilyenkor nem elemzésre, hanem segitségre, a helyzet valamilyen irányba történő elmozdítására van szükség.
Konkrétabban fogalmazva: ha az ember férje még mindig “félrejár” – mondván hamarosan döntök, mégsem teszi azt. Ha valaki csak mondja, hogy szeretlek, de nem tesz semmit a kapcsolatáért, ha valaki kapcsolatfüggő, és szabadulni akarna a másik uralma alól, ha egy új kapcsolatot szeretne, ha az emberekkel, családdal szeretné javítani a kapcsolatát… és még sorolhatnám milyen problémákban kérhetünk segítséget az angyaloktól, a segítőinktől. Ha csak sóvárgunk a segítségre, de nem fogalmazzuk meg, nem mondjuk ki, az nem elég.

angels

Az angyalok nálunk fejlettebb lelkek, akik bár nem születtek meg fizikai testben, mégis képesek segítséget nyújtani hittől függetlenül. Imával, illetve más módon is fordulhatunk hozzájuk konkrét kérésekkel, kérdésekkel. Akinek furcsa a megfogalmazás, az angyal kifejezés, gondoljon egyszerűen láthatatlan segítőkre, szellemi vezetőkre, így talán belefér a hitvilágába.

Hogyan zajlik az angyalkommunikáció általánosságban?

1. Ha készítünk angyalpecséteket, vagy gyertyákat. Szertartásosan gyertyát gyújtunk, s megnyitom magam a felsőbbrendű energiák számára. Megfogalmazzuk témakörönként a vendég kéréseit, elkészítem az angyalpecséteket, illetve az angyalgyertyákat, s rajtam keresztül fogalmazódik meg az is, mit kell tennie a vendégnek az ügy érdekében. Az angyali energiák lecsatolása által konkrétabb útmutatást kapunk minden kérést, kérdést illetően. Az angyalok felé a kérés mindig csak kérés marad, sohasem utasítás.

2. Ha nem készítünk pecséteket, csak jótanácsokat akarunk meghallgatni, akkor ugyanúgy megnyitom magam, majd a vendég felteszi egyesével a kérdéseit, s amit észlelek, azt továbbítom. Az ekkor keletkezett látásaim, válaszaim a kozmikus energia hatására felerősödnek. Ha konkrét kérdése van bárkinek, arra elég konkrét válasz szokott érkezni. Fogalmazhatnék úgy is: angyalhangok…

Ezekre a konzultációra is ugyanúgy, ahogy a sorselemzésre, vagy ezoterikus tanácsadásra előzetesen be kell jelentkezni.

Fenti szolgáltatáson kívül ajánlom Önöknek angyaltanfolyamom elvégzését is, melynek keretében Önök is megkapják a lehetőséget az angyalpecsétek elkészítésére, megtanulják felvenni a kapcsolatot saját szellemi vezetőjükkel, valamint más angyalokkal is. Megtapasztalhatják az angyalok gyógyító erejét, amit a tanfolyam elvégzése után bármikor lehívhatnak önmaguk, s mások megsegítésére. Kérdéseikre az angyalok válaszolnak. Érzékelésük finomabb lesz, látásuk felerősödhet.
A tanfolyam nagyon kellemes légkörben zajlik, érezni a segítők jelenlétét, akár érintéssel, akár más módon jelzik segíteni akarásukat.